"werkelijke gelegenheden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

werkelijke gelegenheden

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Bedacht door Alfred North Whitehead.


Naamwoord:

werkelijke gelegenheden (ontelbaar) De laatste echte dingen in het universum, dat zijn 'bevindelijk' in de natuur in plaats van strikt materiaal. De meest fundamentele ding of bouwen in het universum. Sommige Whitehead geleerden zou houden dat triljoenen Werkelijke Occasions omvatten één quark. Werkelijke gelegenheden maken alles, zelfs lege ruimte: "Werkelijke entiteiten - ook wel Werkelijke Occasions - zijn de laatste echte dingen waarvan de wereld is opgebouwd Er is geen gaan achter werkelijke entiteiten om iets meer echt vinden ..... De laatste feiten zijn, allemaal hetzelfde, werkelijke entiteiten, en deze werkelijke entiteiten zijn druppels ervaring, complexe en onderling afhankelijke ". Whitehead, AN, Process and Reality: een essay in Cosmology, ed. door Griffin, D. en Sherburne, D., New York: The Free Press, 1978.


Referentie:

actual occasions

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding werkelijke gelegenheden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke werkelijke gelegenheden vindt u hieronder:

1.WER
2.werche
3.werd
4.werd tijd
5.werdingite
6.werebear
7.werecat
8.werecreature
9.weredog
10.werefox
11.weregild
12.werehyena
13.wereld
14.Wereld Ash
15.wereld lijn
16.wereld vrede
17.wereld ziel
18.Wereldbank
19.wereldbeeld
20.wereldbol
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 125 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding werkelijke gelegenheden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2884 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden