"drijven" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

drijven

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

actuate


Engels Uitspraak:

ac•tu•ate


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord voor activering; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Bedieningssnelheid .; (Laat-Latijn) actuatus, voltooid deelwoord van actuare, van (Latijnse) Actus actief


Definitie

1. Om in actie of beweging te zetten; te verplaatsen of aan te zetten tot actie; actief beïnvloeden; te bewegen als motieven doen; - Veelgebruikte personen. Vleugels, die anderen werden beramen om te bedienen door de perpetuum mobile. Johnson. Mannen van de grootste talenten zijn de meeste ontslagen met ambitie; en daarentegen, gemiddelde en smalle geest is het minst bediend door het. Addison.

2. Om in de praktijk te voeren; presteren. (Verouderde) "Om te drijven wat je commando." Jeremia Taylor.Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

(Laat-Latijn) actuatus, voltooid deelwoord van actuare.


Definitie

Zet in actie; bediend. (Verouderde) Zuid.Synoniemen:

verhuizing


aanzetten


aansporen


wekken


aansporen


verlevendigen


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding drijven. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 144 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding drijven door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 15 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2899 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden