"bijvoeglijke naamwoord" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bijvoeglijke naamwoord

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

(Taalkunde) een zelfstandig naamwoord, dat functioneert als een bijvoeglijk naamwoord in de Japanse grammatica, een specifiek deel van meningsuiting, gecategoriseerd in het Japans als 形容 動詞 (Keiyo Doshi). Sommige van deze woorden kunnen worden gebruikt als gewone zelfstandige naamwoorden en kunnen allemaal worden gebruikt als adjectieven wanneer gevolgd door het achtervoegsel な (na), in tegenstelling Japans gemeenschappelijke adjectieven, 形容詞 (keiyōshi).


Referentie:

adjectival noun

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bijvoeglijke naamwoord. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 580 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bijvoeglijke naamwoord door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 3541 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden