"bijvoeglijk naamwoord" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bijvoeglijk naamwoord

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

adjective


Engels Uitspraak:

ad•jec•tive


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

Zie Bijvoeglijk naamwoord , zelfstandig naamwoord


Definitie

1. Toegevoegd aan een inhoudelijke als een attribuut; de aard van adjuvans; als, een woord zin.

2. Niet staan ​​op zichzelf; afhankelijk. Adjectief kleur, een kleur die vereist door sommige bijtende of basis vast te stellen om het te geven permanentie.

3. Met betrekking tot de procedure. "De hele Engels recht, inhoudelijke en bijvoeglijk naamwoord." Macaulay.Naamwoord:


Etymologie

(Latijn) adjectivum (scilicet nomen), onzijdig van adjectivus die wordt toegevoegd, uit adjicere: conferentiedeelnemers (Frans) adjectif. Zie Adject .


Definitie

1. (grammatica) Een woord dat gebruikt wordt met een zelfstandig naamwoord, of inhoudelijke, om een ​​kwaliteit van het ding genaamd, of iets toegeschreven aan het uit te drukken, te beperken of te definiëren, of om aan te geven of te beschrijven een ding, in tegenstelling tot iets anders . Dus in uitdrukking, "een wijs heerser," verstandig is het bijvoeglijk naamwoord, het uitdrukken van een eigenschap van heerser.

2. Een afhankelijke; een accessoire. Fuller.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Adjectived; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Adjectiving.


Definitie

Om een ​​bijvoeglijk naamwoord van te maken; te vormen of te veranderen in een bijvoeglijk naamwoord. [Rare] Taal heeft net zoveel gelegenheid om de verschillende betekenis van het werkwoord bijvoeglijk naamwoord, en ook bijvoeglijk naamwoord de stemming, want het heeft tot tijd bijvoeglijk naamwoord. Het ... adjectived alle drie. Tooke.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bijvoeglijk naamwoord. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 180 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bijvoeglijk naamwoord door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 11 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 3544 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden