"bewonderen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bewonderen

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

admire


Engels Uitspraak:

ad•mire


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Bewonderd; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Bewonderen .; (Frans) bewonderaar, van (Latijnse) admirari; ad + mirari af te vragen, voor smirari, verwant aan (Grieks) smi, en (Engels) glimlach.


Definitie

1. Om ten aanzien van verwondering of verbazing; te bekijken met verbazing; te bewonderen. [Archaïsche] Voorbeelden eerder te bewonderen dan nagebootst. Fuller.

2. Voor wat betreft met verwondering en vreugde; om na te kijken met een verhoogd gevoel van plezier, als iets dat roept goedkeuring, waardering, liefde, of eerbied; in te schatten of prijs sterk; als, om een ​​persoon van hoge morele waarde te bewonderen, om een ​​landschap te bewonderen. Bewonderd als helden en als goden gehoorzaamde. Paus.

Opmerking: Admire, gevolgd door de infinitief is verouderd of omgangstaal; zo, ik bewonder om te zien een man consistent in zijn gedrag.Intransitief Werkwoord:


Definitie

Af te vragen; te bewonderen; kan worden beïnvloed met verbazing; - Soms ten. Af te vragen bij Farao, en zelfs te bewonderen op mezelf. Fuller.Synoniemen:

achting


goedkeuren


vreugde in


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bewonderen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bewonderen vindt u hieronder:

1.bewaakt
2.bewaar-
3.bewaarbaarheid
4.bewaard
5.bewaard man
6.bewaarder
7.bewaargeving
8.bewaarheid
9.bewaarneming
10.BEWAG
11.bewailable
12.bewailer
13.bewailingly
14.bewailment
15.bewake
16.bewaker
17.Bewakers
18.bewapend
19.bewapenen
20.bewapenen zwaard
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 227 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bewonderen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 11 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 3676 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden