"behendig" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

behendig

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

adroit


Engels Uitspraak:

a•droit


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

(Frans) adroit; à ((Latijn) ad) = droit rechtdoor, rechts, van (Latijnse) directus, voltooid deelwoord van dirigere. Zie Direct .


Definitie

Behendig in het gebruik van de handen of in de uitoefening van de geestelijke vermogens; tentoonstellen vaardigheid en bereidheid in het vermijden van gevaar of moeilijkheden ontsnappen; klaar in uitvinding of executie; - Toegepast op personen en handelingen; als een behendig monteur, een behendig antwoord. "Adroit bij de toepassing van de telescoop en kwadrant." Horsley. "Hij was adroit in intriges." Macaulay.Synoniemen:

behendig


behendig


expert


klaar


knap


handig


vernuftig


sluw


gevat


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding behendig. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 231 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding behendig door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 15 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 3879 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden