"geavanceerde groene" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geavanceerde groene

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

geavanceerde groene (meervoud geavanceerde greens) (Canada) In sommige rechtsgebieden een soort verkeerslicht signaal, waarin het groene licht aanvankelijk knippert terwijl de bijpassende licht voor tegemoetkomend verkeer blijft rood, signalering chauffeurs dat ze een onbelemmerd hun beurt kunnen maken over de tegemoetkomende rijstrook terwijl het knipperen doorgaat. 1993 mei 5, Mike Funston, "Brampton Streeft naar Shoppers Lure," Ster van Toronto (Canada), p. BR3 (teruggehaald 26 mei 2011): Ongeveer 30 tot 35 parkeermeters zal op Koninginnedag en Main Sts worden geïnstalleerd. en sommige linkse bocht verboden zal worden opgelegd en geavanceerde greens toegevoegd aan het kruispunt met de verkeersstroom te verbeteren. 2003 september 15, Jeff Gray, "Advanced greens: Te weinig, te kort," Globe and Mail (Toronto, Canada), p. A9 (teruggehaald 26 mei 2011): Bruce Zvaniga, de stad manager van het stadsverkeer controle, zei geavanceerde greens Toronto's altijd duren voor ten minste zes seconden en 10 seconden of meer op drukke kruispunten in de piekuren.


Referentie:

advanced green

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geavanceerde groene. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 186 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geavanceerde groene door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 3987 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden