"nadelige" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nadelige

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

adverse


Engels Uitspraak:

ad•verse


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) advers, (Oud-Frans) avers, advers, van (Latijnse) Adversus, voltooid deelwoord advertere te wenden tot. Zie advertentie .


Definitie

1. Waarnemend tegen, of in een tegenovergestelde richting; gekant; Integendeel; tegenovergestelde; tegenstrijdige; zo, ongunstige winden; een tegenpartij; een geest wars van onderscheidingen van kaste.

2. Tegenover. "Calpe ongunstige hoogte." Byron.

3. In vijandige oppositie tegen; ongunstig; ongunstig; in tegenstelling tot iemands wensen; ongelukkig; rampzalige; kwellende; kwetsend; zo, ongunstige lot, ongunstige omstandigheden, dingen ongunstige. Gelukkig waren het voor ons allemaal als we droegen welvaart zo goed en verstandig als wij volharden een negatief fortuin. Southey. Nadelige bezit (wet), een bezit van onroerend goed openlijk in tegenstelling tot sommige claim van titel in een andere persoon. Abbott.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

(Latijn) adversari: conferentiedeelnemers (Oude Franse) averser.


Definitie

Zich te verzetten tegen; te weerstaan. (Verouderde) Gower.Synoniemen:

afkerig


See Averse.


onwillig


onwillig


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nadelige. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 162 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nadelige door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 13 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4065 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden