"invloed scherm" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

invloed scherm

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

(Psychologie) Externe vertoon van emotie of van invloed zijn, zoals door de stem, uitdrukking, gebaar, of houding, of onvrijwillig of niet. 1970, Paul Ekman et al, "het repertoire van non-verbaal gedrag", in Mouton Classics:. Van Syntax naar cognitie, van fonologie naar tekst, pagina 843 Wij zijn niet tevreden met deze account (het is bijzonder zwak in het verklaren van het gezicht invloed op de weergave van geluk), maar Darwin had ook moeite met. 1987, Donald L. Nathanson, De vele gezichten van Shame, pagina 16 Darwin (zoals impliciet in de titel van zijn boek The Expression of Emotions in Man and Animals) zag het gezicht van invloed scherm als de externe uitdrukking van een interne emotionele toestand,. 2002, Peter Fonagy, Affect verordening, Mentaliseren, en de ontwikkeling van het Zelf, pagina 178 De gemarkeerde invloed-scherm, blijft niettemin voldoende overeenkomt met normatieve emotie van de ouders voor het kind om de 2004 te erkennen, Stephen W. Littlejohn, Karen A. Foss, Theorieën van de menselijke communicatie, pagina 107 Het gezicht is een bijzonder rijke bron voor invloed weergave, maar ook andere delen van het lichaam kan ook worden betrokken.


Referentie:

affect display

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding invloed scherm. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke invloed scherm vindt u hieronder:

1.inv
2.invacuate
3.invadable
4.invadopodium
5.invaginate
6.invaginated
7.invaginatie
8.inval
9.invalescence
10.invaletudinary
11.invalidate
12.invalidator
13.invalide
14.invaliderend
15.invalidhood
16.invalidism
17.invaliditeit
18.invalidly
19.invalidness
20.invallen
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 174 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding invloed scherm door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4527 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden