"filiaal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

filiaal

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

affiliate


Engels Uitspraak:

af•fil•i•ate


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Aangesloten; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief een aanverwante, (Late Latijn) adfiliare, affiliare, als zoon te nemen.; ad + Filius zoon: conferentiedeelnemers (Frans) affilier.


Definitie

1. Om vast te stellen; om te ontvangen in een familie als een zoon; vandaar, tot stand te brengen of te ontvangen in nauwe samenhang; tot bondgenoot. Is de ziel aangesloten bij God, of is het vervreemd en in opstand I. Taylor.

2. Om het vaderschap van de vast te stellen; - Gezegd van een buitenechtelijk kind; zoals, om affiliate het kind (of op of bij) een man in plaats van een ander.

3. Om aan te sluiten op de manier van de afstamming; de oorsprong te traceren is. Hoe doen deze feiten hebben de neiging om affiliate de faculteit van het horen van de aboriginal vegetatieve processen High Spencer.

4. Om te bevestigen (aan) of verenigen (met); om te ontvangen in een samenleving als lid, en in te wijden in de geheimen, plannen, enz .; - Gevolgd door of met. Aangesloten maatschappijen, verenigingen verbonden met een centrale samenleving of met elkaar.Intransitief Werkwoord:


Definitie

Om verbinding te maken of geassocieerde deelneming zijn zelf; - Gevolgd door met; als ze affiliate met geen enkele partij.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding filiaal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke filiaal vindt u hieronder:

1.fil
2.filaceous
3.filacer
4.Filadelfia
5.filamentary
6.filamentatie
7.filamented
8.filamentless
9.filamentlike
10.filamentose
11.filamentous
12.filamin
13.filander
14.filanders
15.filantroop
16.filantropie
17.filantropisch
18.filapodial
19.Filar
20.filaria
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 217 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding filiaal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4578 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden