"na alles" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

na alles

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord na alle (niet vergelijkbaar) andere gebruikt dan als een idioom: zie na, allemaal. Na al zijn prediking over nederigheid, het blijkt dat hij is zo trots als een van ons. (Idiomatische) Anyway, in elk geval; wijst op een uitspraak waar is, ongeacht andere overwegingen; gebruikt voor de versterking of leg een punt. Immers, ze nooit meer thuis te komen voor de kerst. Natuurlijk zal hij niet geven u krediet. Immers, zijn eerste en laatste punt van zorg is de winstmarge van zijn bedrijf. 1813, Jane Austen, Pride and Prejudice: "!. Wat een charmante vermaak voor jonge mensen is dit, Mr. Darcy Er is niets zoals dansen na alles wat ik beschouw het als een van de eerste verfijningen van gepolijst samenleving." (Idiomatische) Op het einde, echter; gebruikt verwijzen naar iets dat verondersteld het geval te zijn, maar is niet; of tot een resultaat dat niet wat er wordt verwacht of voorspeld. Ze zullen niet worden thuiskomen voor Kerstmis na alles. 1903, Samuel Butler, The Way of All Flesh, hoofdstuk 40, Toen keerde de gedachte aan haar dat immers haar zoon misschien niet onschuldig in de Ellen zijn materie-en dit was zo interessant dat ze voelde zich gebonden als in de buurt van het te krijgen waarheid als ze kon.


Anagrammen:

fallrate


Referentie:

after all

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding na alles. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 212 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding na alles door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4829 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden