"afterborn" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

afterborn

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit Midden-Engels * afterboren, * efterboren, * æfterboren, uit Oud-Engels æfterboren ("afterborn, postuum, geboren na de dood van de vader"), wat overeenkomt met after + geboren. Verwant met Schotten efterborn.


Adjectief:

Adjectief afterborn (niet vergelijkbaar) Geboren na de dood van de vader; postuum. Van latere geboorte; jongere. een afterborn dochter (wet) Geboren na de wil van een ouder is geboekt.


Referentie:

afterborn

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding afterborn. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 62 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding afterborn door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4840 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden