"na school" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

na school

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van naschoolse + de school


Adjectief:

Adjectief naschoolse (niet vergelijkbaar) Het vindt plaats direct na schoolklassen. Van of met betrekking tot een programma bedoeld om de zorg voor en op te voeden kinderen in de tijd direct na schoolklassen. 2007, 24 december Kari Haskell, "een feestje waar Hope Verduisteringen Stress van het Seizoen", New York Times: Meestal zijn de jongeren die deelnemen aan de Shorefront YM-YWHA gesponsorde naschoolse programma in Brighton Beach krijgt hulp bij huiswerk of het spelen in de sportschool na de lessen.


Referentie:

afterschool

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding na school. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 120 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding na school door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4905 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden