"afterthink" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

afterthink

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van after + denken.


Werkwoord:

afterthink (derde persoon enkelvoud tegenwoordige afterthinks, onvoltooid deelwoord afterthinking, onvoltooid verleden deelwoord bijzaak) Om na te denken over na het feit, reflecteren op. Om zich te bekeren, of voelen wroeging voor; te betreuren. 2005, John Long, drugs en de 'Beats': de rol van drugs in het leven en de Geschriften: Niet afterthink behalve poëtisch of PS redenen. Afterthink nooit te 'verbeteren' spreiden of indrukken, als de beste schrijven is altijd de meest pijnlijke persoonlijke uitgewrongen gegooid van de wieg warme beschermende geest - kraan van jezelf het lied van jezelf, blazen! - Nu! 1870, Theodore Percival Wilson, Frank Oldfield; of, Verloren en gevonden: Nooit bang, "zei haar man," daar moet je gaan zitten en herstellen van uw kousen, en hoe minder je ons gehoor geven aan de minder je zult moeten afterthink ".


Referentie:

afterthink

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding afterthink. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 51 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding afterthink door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4920 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden