"leeftijd van het oordeel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

leeftijd van het oordeel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

leeftijd van het oordeel (ontelbaar) De leeftijd waarop een kind wordt verondersteld om te kunnen het verschil tussen goed en kwaad oordelen 1903: Anthony Jennings Bledsoe, Business Law for Business Mannen: een naslagwerk Het tonen van de Wetten van Californië voor dagelijks gebruik in Business Zaken, pagina 345 (2e editie, in eigen beheer uitgegeven): De reden van het onderscheid tussen de contracten van minderjarigen onder de leeftijd van 18 en de contracten van minderjarigen ouder dan 18 jaar is dit, dat een minderjarige onder de 18 jaar wordt niet vermoed te zijn aangekomen op een leeftijd van oordeel en discretie voldoende om hem te beschermen tegen de schema's van hen die zouden kunnen profiteren van zijn kinderschoenen staat om hem te bedriegen; en alle personen die een contract sluiten met een minderjarige onder de leeftijd van 18 jaar moeten dat doen op het gevaar van het hebben van een dergelijk contract absoluut verstoten en disaffirmed. Burgerlijk Wetboek, afdeling 35. 1915: Godsdienstonderwijs, volume 10, pagina 533 (Religious Education Association): De studenten groeien en ontwikkelen met een duizelingwekkende snelheid mentaal, fysiek en moreel. Ze zijn niet langer kinderen noch hebben zij de leeftijd van het oordeel en discretie bereikt, maar zijn in de periode van overgang, van vitaal en enorme verandering. (Theologie) De tijd van het Laatste Oordeel 1692: William Sherlock, Een Praktische Verhandeling betreffende een toekomstig oordeel, pagina 187 (2e editie, gedrukt door MR voor W. Rogers, op de Zon over-tegen S. Dunstan's Church in Fleetstreet): Dus als God fixes en bepaalt de Dag des Oordeels, op de vooruitziende blik van een dergelijke algemene Impiety als een definitieve excisie verdienen, kan God dit niet openbaren aan de wereld: Voor men zou denken dat het onmogelijk is, heeft de Wereld weten dit van tevoren, maar de leeftijd van oordeel zou moeten zijn de meest Vrome en Religiewetenschappen Age, die ooit vanaf het begin van de wereld was geweest; en dan zou dat niet een fit tijd om de wereld te vernietigen; en God kon niet voorzien dat de properest tijd des Oordeels.


Referentie:

age of judgment

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding leeftijd van het oordeel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke leeftijd van het oordeel vindt u hieronder:

1.leeangle
2.leech lijn
3.leechcraft
4.leecher
5.leechfinger
6.leechlike
7.leed
8.LEED
9.Leede
10.Leeds
11.leedvermaak
12.leef
13.leef het leven in de ruimste
14.leef omstandigheden
15.leef vrij of matrijs
16.leefbaar
17.leefbaarheid
18.leefden
19.leefgebied
20.leefnet
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 231 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding leeftijd van het oordeel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 5039 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden