"leeftijd van de rede" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

leeftijd van de rede

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

(Rooms-katholicisme: leeftijd waarop een persoon is moreel aansprakelijk): leeftijd van discretie (historische periode die reden gevierd): Verlichting


Naamwoord:

leeftijd van de rede (het rooms-katholicisme) Zeven jaar oud, op welke leeftijd een persoon is moreel aansprakelijk voor de zonden die hij of zij begaat. 1762, Allan Bloom (vertaler), Jean Jacques Rousseau (auteur), Émile, of, over onderwijs: Boek 1: Reden alleen leert ons goed en kwaad om te weten. . . . Vóór de leeftijd van reden doen we goed en slecht zonder het te weten, en er is geen moraal in ons handelen. . . . Een kind wil alles wat hij ziet verstoren; hij slaat, breekt alles wat hij kan bereiken. Boek 4: We houden dat geen enkel kind die vóór de leeftijd van de rede sterft zal worden beroofd van het eeuwige geluk. . . . Het hele verschil zie ik hier tussen jou en mij is dat jij beweert dat kinderen hebben dit vermogen om zeven uur, en ik weet niet eens overeen het aan hen op vijftien. 2006 Februari: Julia Sweeney, "Loslaten van God" uitgevoerd op TED2006, 0: 16-0: 54 Op de tiende september - de ochtend van mijn zevende verjaardag - Ik kwam naar beneden naar de keuken, waar mijn moeder was het wassen van de gerechten en mijn vader was ... het lezen van de krant of iets, en ikzelf soort-van aan hen in de deuropening, en ze zeiden: "Hey! Gefeliciteerd met je verjaardag! "En ik zei:" Ik ben zeven. "En mijn vader glimlachte en zei:" Nou, je weet wat dat betekent, vind je niet? "En ik zei:" Ja ... dat ga ik een feestje en een taart en krijgen veel cadeautjes (?) "En mijn vader zei:" Nou, ja, maar wat nog belangrijker is, het zijn zeven betekent dat u de leeftijd van reden hebt bereikt, en je bent nu in staat om elke en alle zonden begaan . tegen God en de mens "circa 2008, Michelle Arnold," Wat is de juiste leeftijd voor bevestiging ?, "www.catholic.com (teruggehaald 29 oktober 2013): Sinds de Kerk van oudsher heeft begrepen de leeftijd van reden zeven jaar oud te zijn , je dochter zou niet te jong om bevestiging op achtjarige leeftijd zijn. (Meestal een hoofdletter) De historische periode waarin filosofie, wetenschap en sociale denken werden in verband gebracht met de beginselen van het rationalisme en de viering van de verworvenheden van de menselijke rede, vaak beschouwd te worden in het midden van de 18e eeuw.


Referentie:

age of reason

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding leeftijd van de rede. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke leeftijd van de rede vindt u hieronder:

1.leeangle
2.leech lijn
3.leechcraft
4.leecher
5.leechfinger
6.leechlike
7.leed
8.LEED
9.Leede
10.Leeds
11.leedvermaak
12.leef
13.leef het leven in de ruimste
14.leef omstandigheden
15.leef vrij of matrijs
16.leefbaar
17.leefbaarheid
18.leefden
19.leefgebied
20.leefnet
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 292 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding leeftijd van de rede door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 5041 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden