"lijdensweg tante" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

lijdensweg tante

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

lijdensweg tante (meervoud lijdensweg tantes) Een schrijver van een advies column in een krant of ander tijdschrift. U dient in te schrijven op de lijdensweg tante; ze zal het voor u regelen. Iemand die mensen vaak gaan voor advies over persoonlijke problemen, vaak hinderlijk dus. Ik ben ziek van iedereen die mij met hun problemen - Ik wilde nooit een lijdensweg tante te zijn!


Referentie:

agony aunt

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding lijdensweg tante. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 309 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lijdensweg tante door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 5303 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden