"te meer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

te meer

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

temeer


Bijwoord:

Bijwoord des (niet te vergelijken) nog; met name, maar nog meer in het bijzonder als gevolg van extra informatie, hetzij voor of na de verklaring. Vooruitgang Lytle's als een bokser is des te opmerkelijker wanneer rekening wordt gehouden met zijn unieke omstandigheden. 1886, Robert Louis Stevenson, Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde Londen werd opgeschrikt door een misdaad van singuliere wreedheid en gerenderd des te meer opmerkelijk door de hoge positie van het slachtoffer.


Referentie:

all the more

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding te meer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 182 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding te meer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 7012 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden