"helemaal nat" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

helemaal nat

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief helemaal nat (niet vergelijkbaar) (letterlijk) grondig geweekt; doorweekt. 1852, Charles Dickens, Bleak House, ch. 59, Toen ik thuis kwam, vond ik een common-uitziende persoon, helemaal nat en modderig. (Idiomatische) Volkomen onjuist; foutieve; ongeïnformeerde. 1965, "De Lull Dat Vervallen," Tijd, 28 mei De stilte gaf Johnson een kans om dergelijke critici als Canada's premier Lester Pearson en de Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken voorzitter J. William Fulbright laten zien dat ze waren allemaal nat in het argument dat een halt toe te roepen in de bombardementen kan de weg openen voor de onderhandelingen.


Anagrammen:

portemonnee


Referentie:

all wet

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding helemaal nat. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 216 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding helemaal nat door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 7032 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden