"toelage" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

toelage

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

allowance


Engels Uitspraak:

al•low•ance


Naamwoord:


Etymologie

(Oude Franse) alouance.


Definitie

1. Goedkeuring; goedkeuring. (Verouderde) Crabbe.

2. De handeling van het toestaan, verlenen, toe te geven, of het toelaten; vergunning; toestemming; sanctie; tolerantie. Zonder de wil van de koning of de uitkering van de staat. (Shakespeare)

3. Erkenning. De afkeuring van de die een must in uw uitkering o'erweigh een hele theater van anderen. (Shakespeare)

4. Licentie; verwennerij. (Verouderde) Locke.

5. Dat wat is toegestaan; een aandeel of een gedeelte toegekend of vastgesteld; Een toegekend als vergoeding, een bounty som, of in voorkomend geval voor welk doel; een aangegeven hoeveelheid, als voedsel of drank; vandaar, een beperkte hoeveelheid vlees en drank, wanneer bepalingen tekortschieten. Ik kan de jongen geven een knappe uitkering. Thackeray.

6. Vermindering; aftrek; het in aanmerking nemen van verzachtende omstandigheden; zoals, om rekening te houden met de onervarenheid van de jeugd. Na het maken van de grootste vergoeding voor fraude. Macaulay.

7. (com.) Een gebruikelijke aftrek van het bruto gewicht van de goederen, verschillend in verschillende landen, zoals tarra en tret.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Allowancing., zie Allowance , n.


Definitie

Om op een vaste vergoeding (in het bijzonder van de bepalingen en drinken) te zetten; te voorzien in een vaste en beperkte hoeveelheid; als de kapitein moest uitkering zijn bemanning; onze bepalingen werden allowanced.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding toelage. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 156 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding toelage door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 7395 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden