"samen met" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

samen met

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Conjunctie:

samen met Naast. Ze vuurde alle journalisten in het bedrijf, samen met enkele van de administratie werknemers. 2011 19 december Kerry Brown, "Kim Jong-il doodsbrief", The Guardian: Met de afdaling van de koude oorlog, de betrekkingen tussen de twee landen (hiervoor is, om alle doeleinden, wat ze geworden na het einde van de oorlog) werden bijna volledig afgebroken, met hele families gesplitst voor de volgende decennia, wat tot in eeuwigheid. Deze gebeurtenis en de na-effecten, samen met de oorlog tegen de Japanners in de jaren 1940, was een lange schaduw werpen over de komende jaren, en leidde tot de oprichting van het geheel ongekende verering van Kim Il-sung, en zijn verheffing tot bijna god-achtige toestand. Het was ook voor het systeem waarin zijn zoon was te bezetten bijna net zo onmogelijk verheven positie te creëren.


Referentie:

along with

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding samen met. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke samen met vindt u hieronder:

1.sam
2.Sam
3.Sam Hill
4.Sam Spade
5.samadhi
6.Samael
7.Samaj
8.Samantha
9.Samar
10.samara
11.Samare
12.Samaria
13.Samarian
14.Samaritaan
15.Samaritanen
16.samarium
17.Samarkand
18.samaroid
19.Samarra
20.samarskite
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 125 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding samen met door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 7569 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden