"geslachtswisseling" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geslachtswisseling

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

geslachtswisseling (meervoud afwisselende generaties) (biologie) Elk van de twee vormen van een organisme waarvan de levenscyclus omvat afwisseling van generaties of het feit van afwisseling zich in een bepaald organisme. 1868, Charles Darwin, de variatie van Dieren en planten onder domesticatie: Als, in plaats van een enkel individu, een aantal waren om zodoende metagenetically worden ontwikkeld binnen een reeds bestaande vorm, zou het proces een van alternatieve opwekking genoemd worden. 2011, David Krough, Biologie: Een gids voor de Natural World (5e editie), p. 472: Aan de vrouwelijke kant, de alternatieve generatie is een kleine verzameling van cellen, de zogenaamde een embryo sac, dat is verborgen diep in de reproductieve delen van de esdoorn.


Referentie:

alternate generation

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geslachtswisseling. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 167 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geslachtswisseling door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 7781 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden