"telgang" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

telgang

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

amble


Engels Uitspraak:

am•ble


Intransitief Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord kuierde; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Telgang. ; (Frans) Ambler te kuieren, van (Latijnse) ambulare te lopen, in de (Late Latijn), te kuieren, misschien van amb-, ambitie, en een wortel betekenis te gaan: conferentiedeelnemers (Grieks) basis. Confer ambulate.


Definitie

[Onvolmaakte & voltooid deelwoord kuierde; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Telgang.]

1. Om te gaan op de gemakkelijke manier van lopen wel een kuieren; - Aangebracht op het paard of de berijder.

2. Om een ​​beetje bewegen als een telgang paard; om gemakkelijk of zonder harde schokken gaan. Het overslaan van de koning, kuierde hij op en neer. (Shakespeare) Meneer, uw verstand slentert goed; gaat gemakkelijk. (Shakespeare)Naamwoord:


Definitie

1. Een bijzondere gang van een paard, waarbij beide benen aan dezelfde zijde bewogen tegelijkertijd, afwisselend met de poten aan de andere kant. "Een fijne gemakkelijk kuieren." B. Jonson.

2. Een beweging als de preambule van een paard.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding telgang. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 165 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding telgang door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 8238 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden