"de roep van de natuur te beantwoorden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de roep van de natuur te beantwoorden

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

de roep van de natuur (eufemistische) beantwoorden Om te voldoen aan de lichamelijke aandrang om te plassen of poepen. 1978, Charles Lynch, "Trudeau stutten en frets," Ottawa Citizen (Canada), April 18, p. 7 (teruggehaald 3 september 2010): Che sprong van zijn stoel en rende de kamer uit, door de gehele perskorpsen nagestreefd. Beneden in de hal ging hij, en in het herentoilet waar, omringd door verslaggevers, ging hij aan de roep van de natuur te beantwoorden, schreeuwen: "! Liberdad" 2007, "Europa's hoogste Toiletten Geïnstalleerd op de Mont Blanc," Spiegel Online International, 24 Juli (teruggehaald 3 september 2010): Helaas bergbeklimmers, net als iedereen, moeten de roep van de natuur te beantwoorden, en er zijn weinig sanitaire voorzieningen op de bergen .


Referentie:

answer the call of nature

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de roep van de natuur te beantwoorden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 150 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de roep van de natuur te beantwoorden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 10867 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden