"de multinationals" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de multinationals

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

anti + ondernemen


Adjectief:

Adjectief de multinationals (comparative de multinationals, superlative de multinationals) In tegenstelling tot, of het nemen van een negatief beeld van, corporaties en hun activiteiten 2009 13 januari Donald G. Mcneil Jr., "Boek Is Rallying Weerstand tegen de Antivaccine kruistocht": En er is een Veel van de multinationals vurigheid, anti-farmaceutisch bedrijf ijver.


Referentie:

anticorporate

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de multinationals. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 145 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de multinationals door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 11581 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden