"ieder" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ieder

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

any


Engels Uitspraak:

a•ny


Bijvoeglijk Naamwoord / Voornaamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) aeni, aeni, eni, ani, oni, (Angelsaksische) aenig, vanuit een één. Het is verwant aan (Oud-Saksische) Enig, (Oudhoogduits) einic, Duits einig, (Nederlands) eenig. Zie One.


Definitie

1. Eén onverschillig, uit een onbepaald aantal; één voor onbepaalde tijd, al wie of wat het ook mag zijn.

Opmerking: Alle wordt vaak gebruikt in het ontkennen of te beweren zonder beperking; zo, dit ding niet had mogen gebeuren op elk gewenst moment; Ik vraag iemand om mijn vraag te beantwoorden. Niemand kent de Zoon dan de Vader; en niemand kent de Vader dan de Zoon. Matthew xi. 27.

2. Sommige, van welke aard ook, hoeveelheid, of het nummer; zo, zijn er geen getuigen aanwezig zijn er andere huizen like it "Wie zal ons het goede doen zien" iv Psalmen. 6.

Opmerking: Het wordt vaak gebruikt, hetzij in het enkelvoud of in het meervoud, als een voornaamwoord, de persoon of het ding wordt begrepen; iedereen; iedereen; (Meervoud) de personen. Als een van u wijsheid ontbreekt, dat hij ze van God, ... en zij zal hem gegeven worden. James i. 5. Dat zo hij enigen, die van dien weg, of ze waren mannen en vrouwen, zou hij hen gebonden naar Jeruzalem te brengen. Handelingen ix. 2. In elk geval, in elk geval, ongeacht de stand van zaken kan worden; hoe dan ook.Bijwoord:


Definitie

Op enigerlei wijze; enigermate; helemaal. U bent niet langer los te gaan. (Shakespeare) Voordat u verder gaan. Steele.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ieder. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 194 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ieder door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 13063 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden