"iets" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

iets

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

anything


Engels Uitspraak:

a•ny•thing


Naamwoord:


Definitie

1. Elk object, handeling, toestand, gebeurtenis of feit wat dan ook; ding van welke aard dan ook; het een of ander; iets; als ik het niet voor niets zou doen. Heb je ooit weet van niets zo ongelukkig A. Trollope. Ze weten niet dat er iets mis is met hen. (Welsh) Duitse Sumner.

2. Het uiten van onbepaalde vergelijking; - Met als of iets dergelijks. [Colloq. of Lowx] Ik vrees dat je meisje zal zo trots als iets groeien. Richardson.

Opmerking: Alle ding, geschreven als twee woorden, wordt nu algemeen gebruikt in tegenstelling tot een persoon of wie dan ook. Vroeger werd het ook gescheiden wanneer gebruikt in de bredere zin. "Noodzaak dreef hen om iets te ondernemen en venture iets." De Foe. Allesbehalve, helemaal niet of in enig opzicht. "De slag was een zeldzame, en de overwinning allesbehalve veilig." Hawthorne. - Zoiets, in elk opzicht; helemaal; zo, ik kan niets als een eerlijke schets van zijn beproevingen te geven.Bijwoord:


Definitie

In elke maatregel; enig opzicht; helemaal. Mijne oude goede wil en hartige affectie naar je niet ... helemaal niets quailed. Robynson (More's Utopia).Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding iets. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 160 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding iets door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 6 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 13090 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden