"kleding" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

kleding

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

apparel


Engels Uitspraak:

ap•par•el


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) kleding, apareil, (Oud-Frans) apareil, appareil, voorbereiding, bepaling, meubels, (Oud-Frans) apareiller aan te passen, te bereiden, (Frans) appareiller; (Oude Franse) een ((Latijn) ad) + pareil als, vergelijkbare, uit (Late Latijn) pariculus, verkleinwoord van (Latijnse) par gelijk. Zie Pair .


Definitie

1. Externe kleding; kleed; kleding; jurk; gewaad; externe kleed of array. Vers in zijn nieuwe kleding, trots en jong. Denham. Op de openbare devotie maakte zijn ontslag vervoer religie verschijnen in de natuurlijke kleding van de eenvoud. Tatler.

2. Een kleine sier borduurwerk gedragen op alben en enkele andere kerkelijke gewaden.

3. (nautische) Het meubilair van een schip, zoals masten, zeilen, tuigage, ankers, geweren, enz.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord appareled, of gekleed gaan; onvoltooid deelwoord & vb. n. Appareling of Apparelling., (Oud-Frans) apareiller.


Definitie

1. Om ervoor te zorgen of te krijgen (iets) klaar; voorbereiden. (Verouderde) Chaucer.

2. Om te voorzien van apparatuur; om uit te rusten; om te passen uit. Schepen ... appareled te vechten. Hayward.

3. Om te kleden of te kleden; aan kleding. Die in heerlijke appareled, en wellust zijn, die zijn in de koninklijke hoven. Luke vii. 25.

4. Om te kleden met externe ornamenten; te dekken met iets sier; aan dek; te verfraaien; zo, bomen appareled met bloemen, of een tuin met groen. Appareled in hemelse licht. Wordsworth.Synoniemen:

jurk


kleding


kleed


gewaad


gewaad


gewaad


kostuum


kleding


kleed


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding kleding. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 265 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding kleding door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 18 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 13721 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden