"vatten" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

vatten

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

apprehend


Engels Uitspraak:

ap•pre•hend


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Aangehouden; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief


Definitie

Aanhouding. (Latijn) apprehendere; ad + prehendere te houden van, grijpen lag; Prae voordat + -hendere (uitsluitend gebruikt in de samenstelling); verwant aan het (Griekse)] te krijgen: conferentiedeelnemers (Frans) appréhender. Zie Prehensile, Get.]

1. Te nemen of in beslag te nemen; te pakken nemen. [Archaïsche] We hebben twee handen om het aangehouden. Jeremia Taylor.

2. Vandaar: Te nemen of in beslag te nemen (een persoon) door juridische procedures; te arresteren; zoals, om een ​​crimineel te arresteren.

3. Om aangrijpe met dien verstande, dat is, op te vatten in de geest; om bewust van te worden; begrijpen; te erkennen; overwegen. Dit vermoeden van Earl Reimund, hoewel aanvankelijk maar een buzz, al snel kreeg een steek in het hoofd van de koning, en hij met geweld aangehouden het. Fuller. De eeuwige wetten, zoals de heldhaftige leeftijd aangehouden hen. Gladstone.

4. Om te weten of te leren met zekerheid. (Verouderde) Duitse U bent te veel wantrouwen van mijn waarheid. (Engels) Dan moet u mij toe te laten om te begrijpen De middelen en de manier hoe. Beaumont en Fletcher

5. Om te anticiperen; vooral, om te anticiperen met angst, angst, of angst; te vrezen. De oppositie had meer reden dan de koning om het geweld te arresteren. Macaulay.Intransitief Werkwoord:


Definitie

1. Om na te denken, geloven, of zijn van mening; begrijpen; te veronderstellen.

2. Om ongerust te zijn; te vrezen. Het is nog erger om te begrijpen dan om te lijden. Rowe.Synoniemen:

vangst


These words come into comparison as describing acts of the mind. Apprehend denotes the laying hold of a thing mentally so as to understand it clearly at least in part. Comprehend denotes the embracing or understanding it in all its compass and extent. We may apprehended many truths which we do not comprehend. The very idea of God supposes that he may be apprehended though not comprehended by rational beings. "We may apprehended much of Shakespeare-H-s aim and intention in the character of Hamlet or King Lear; but few will claim that they have comprehended all that is embraced in these characters." Trench.


grijpen


arresteren


detineren


vangen


zwanger worden


begrijpen


zich voorstellen


geloven


angst


vrezen


vatten


begrijpen


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding vatten. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 145 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding vatten door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 22 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 13995 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden