"doorsnederegel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

doorsnederegel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

doorsnederegel (ontelbaar) Een regel die bepaalt dat een vliegtuig ontworpen met dezelfde doorsnede-oppervlak verdeling in de lengterichting als de Sears-Haack lichaam genereert dezelfde wave sleep als dit lichaam, grotendeels onafhankelijk van de werkelijke vorm; gebruikt in de aerodynamica om de luchtweerstand te verminderen, meestal door het verkleinen van de romp op de vleugel wortels.


Referentie:

area rule

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding doorsnederegel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 156 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding doorsnederegel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 14906 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden