"rekenkundige spiraal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

rekenkundige spiraal

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Het is een spiraal waarvan de vergelijking in poolcoördinaten lineair, hetgeen derhalve als gekwantiseerd leveren een rekenkundige progressie.


Synoniemen:

Archimedes-spiraal spiraal van Archimedes


Naamwoord:

rekenkundige spiraal (meervoud rekenkundige spiralen) (wiskunde) Een spiraal die toeneemt in de afstand van het punt van oorsprong met een constante snelheid. De Parker spiraal is de vorm van de zon magnetisch veld als het zich door het zonnestelsel. In tegenstelling tot de bekende vorm van het veld van een staafmagneet, wordt uitgebreide veld van de zon gedraaid in een rekenkundige spiraal door de magnetohydrodynamische invloed van de zonnewind.


Referentie:

arithmetic spiral

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding rekenkundige spiraal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 190 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding rekenkundige spiraal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 15255 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden