"rekenkundige hiërarchie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

rekenkundige hiërarchie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

rekenkundige hiërarchie Kleene hiërarchie


Naamwoord:

rekenkundige hiërarchie (uncountable) (logische) Een classificatie van reeksen natuurlijke getallen door de complexiteit van de formules in de taal van Peano rekenkunde die ze definiëren, met name door het aantal wisselingen van A en E in de definitie gegeven formule de formule in prenex normale vorm.


Referentie:

arithmetical hierarchy

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding rekenkundige hiërarchie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 130 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding rekenkundige hiërarchie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 15257 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden