"nagaan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nagaan

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

ascertain


Engels Uitspraak:

as•cer•tain


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Vastgestelde; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Het vaststellen, (Oud-Frans) acertener.; een ((Latijn) ad) + bepaalde. Zie Bepaalde .


Definitie

1. Om (een persoon) bepaalde te maken; te veroorzaken om te voelen zeker; om vertrouwen te maken; om te verzekeren; om de hoogte te stellen. (Verouderde) Wanneer de Heilige Maagd zo werd vastgesteld. Jeremia Taylor. Muncer verzekerde hen dat het ontwerp van werd goedgekeurd door de Hemel, en dat de Almachtige had in een droom hem geconstateerd van de gevolgen ervan. Robertson.

2. Als u (een ding) bepaald om de geest te maken; te bevrijden uit de obscuriteit, twijfel, of te wijzigen; om er zeker van; repareren; te bepalen. [Archaïsche] De goddelijke wet ... ascertaineth de waarheid. Hooker. De zeer uitstellen [van zijn executie] zal toenemen en gaan na de veroordeling. Jeremia Taylor. Het ministerie, met het oog op een meerderheid vast te stellen ... haalde de koningin tot twaalf nieuwe collega's te creëren. Smollett. De mildheid en de precisie van hun wetten vastgesteld de regel en maatregel van de belastingen. Gibbon.

3. Om uit te vinden of te leren voor een zekerheid, met vallen, onderzoek of experiment; te leren kennen; zoals het gewicht van een grondstof of de zuiverheid van een metaal bepalen. Hij was er alleen voor het doel vast te stellen of een afdaling op Engeland was haalbaar. Macaulay.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nagaan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke nagaan vindt u hieronder:

1.Nag Champa
2.nag screen
3.nagaan
4.nagak
5.Nagaland
6.Nagana
7.Nagano
8.Nagara
9.Nagaraj
10.Nagasaki
11.nagashimalite
12.nagauta
13.nageboorte
14.nagebootst
15.nagefixeerd
16.nagel
17.nagel bijter
18.nagel huis
19.nagel knoop
20.nagel set
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 167 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nagaan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 16202 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden