"montage" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

montage

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

assembly


Engels Uitspraak:

as•sem•bly


Naamwoord:


Meervoudsvormen

Assemblies


Etymologie

(Frans) Assemblée, van assembler. Zie monteren .


Definitie

1. Een bedrijf van personen verzameld samen op een plek, en meestal voor een aantal gemeenschappelijk doel, met name voor beraadslaging en regelgeving, voor de eredienst, of voor sociale entertainment.

2. Een verzameling van levenloze voorwerpen. (Verouderde) Howell.

3. (Militaire) Een beat van de drum of het geluid van de bugel als een signaal om troepen te monteren.

Opmerking: In sommige van de Verenigde Staten, de wetgever, of de populaire tak van deze boom, heet de Vergadering of de Algemene Vergadering. In de Presbyteriaanse Kerk, de Algemene Vergadering is het hoogste kerkelijke rechtbank, bestaande uit de ministers en de regerende ouderlingen gedelegeerd uit elke pastorie; zo, de Algemene Vergadering van de Presbyteriaanse Kerk in de Verenigde Staten, of van Schotland. Vergaderzaal, een ruimte waar personen samen te stellen, met name om te dansen. - Onrechtmatige assemblage (Law), een bijeenkomst van drie of meer personen over een gemeenschappelijk plan, op een zodanige wijze dat een redelijke vrees dat ze de rust onstuimig zal verstoren veroorzaken. - Westminster Assembly, een oproeping, bestaat hoofdzakelijk uit godgeleerden, die, door de handeling van het Parlement, geassembleerd 1 juli 1643, en enkele jaren bleef in sessie. Het frame van de "Geloofsbelijdenis", de "Grote Catechismus," en de "Kortere Catechismus," die nog steeds als autoriteit worden ontvangen door presbyterianen, en zijn aanzienlijk door Congregationalisten aanvaard.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding montage. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke montage vindt u hieronder:

1.mon
2.Mon-
3.mona
4.Mona
5.Mona Lisa
6.monacale
7.monachisme
8.monacid
9.Monaco
10.monadaria
11.monade
12.monadelphia
13.monadelphian
14.monadelphous
15.monadelphy
16.monadical
17.monadically
18.monadiform
19.monadische
20.monadische predikatenlogica
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 175 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding montage door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 6 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 16677 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden