"in vrede met" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

in vrede met

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Voorzetsel:

in vrede met (idiomatische) Niet verstoord of verstoord door. 1904 BM Bower, "De Geest van de Range" in The Lonesome Trail en andere verhalen: Hij ging liggen, knuffelde de dekens tot aan zijn oren, sloot zijn ogen en componeerde zelf om te slapen, in vrede met zijn geweten en de wereld. (Idiomatische) Niet bedreigend of vijandig tegenover. 1611, Holy Bible-Authorized King James Version, Psalmen, 1: 4-5: Als ik kwaad heb beloonde hem, die vrede met mij; (Ja, ik heb hem die zonder oorzaak is mijn vijand :) laat vervolge de vijand mijn ziel, en neem het.


Referentie:

at peace with

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding in vrede met. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 165 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding in vrede met door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 17340 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden