"procureur" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

procureur

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

attorney


Engels Uitspraak:

at•tor•ney


Naamwoord:


Meervoudsvormen

Advocaten


Etymologie

(Oud Engels) aturneye, (Oud-Frans) atorné, voltooid deelwoord van atorner: confer (Late Latijn) atturnatus, attornatus, uit attornare. Zie Attorn.


Definitie

1. Een vervanger; een proxy; een agent. (Verouderde) En zal geen advocaat, maar mezelf te hebben. (Shakespeare)

2. (wet) (a) Iemand die wettelijk aangewezen door een ander om eventuele zaken af ​​te handelen voor hem; een advocaat in feite. (B) Een juridisch middel gekwalificeerd voor vrijers en verdachten in een gerechtelijke procedure op te treden; een advocaat.

Opmerking: Een advocaat is openbaar of prive. Een eigen advocaat of een advocaat in feite, is een persoon die door een ander benoemd, door een brief of volmacht, voor elk bedrijf voor hem transacties buiten de rechtbank; maar in een meer uitgebreide zin is deze klasse omvat een agent die werkzaam zijn in elk bedrijf, of van een handeling in pais, voor een ander. Een publieke advocaat of advocaat, is een beoefenaar in een rechtbank, juridisch gekwalificeerd zijn om te vervolgen en acties te verdedigen in zulke rechtbank, aan de houder van de cliënten. Bouvier. - De advocaat antwoordt aan de procurator van de burgers, naar de notaris in kanselarij, en aan de surveillant in de kerkelijke en admiraliteit rechtbanken, en al deze zijn begrepen onder de meer algemene term advocaat. In Groot-Brittannië en in sommige staten van de Verenigde Staten, advocaten zijn onderscheiden van raadgevers in dat het bedrijf van de eerste is uit te voeren over de praktische en formele delen van het pak. In veel staten van de Verenigde Staten echter dergelijk onderscheid bestaat. In Engeland sinds 1873, advocaten zijn door de wet genoemd advocaten. Een macht, brief, of warrants, van advocaat, een schriftelijke volmacht van een persoon machtigen van andere zaken af ​​te handelen voor hem.Overgankelijk Werkwoord:


Definitie

Om te presteren bij volmacht; in dienst te nemen als een proxy. (Verouderde, Shakespeare)Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding procureur. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke procureur vindt u hieronder:

1.pro
2.pro bono
3.pro forma
4.pro HAC vice
5.pro per
6.pro rata
7.pro rok
8.pro se
9.pro tanto
10.pro tem
11.pro thyalosoma
12.pro-
13.pro-angiogene
14.pro-democratie
15.pro-eindige
16.pro-embryo
17.Pro-erytroblast
18.pro-oxidatieve
19.proabort
20.proabortion
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 128 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding procureur door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 17957 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden