"wakkerheid" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wakkerheid

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

wakker + ness


Naamwoord:

wakker zijn (ontelbare) De kwaliteit of de staat van zijn wakkere 1922 Angela Brazil, The jolliest School van All: "Ik ging rechtop in bed met dat gevoel van brede waakzaamheid en alertheid die soms tot ons komt, en ving mijn adem als ik luisterde, voor door de stilte van de nacht kwam het onmiskenbare geluid van een zachte tikken van achter de betimmering van de muur 1991 maart 22, John Brizzolara, "Equal Temperament", Chicago Reader:. De aard van de waakzaamheid die u toelaat om de juiste om wat dan ook moment dat je in 1999 9 april Robert F. service, "Chemici Mix It Up in Californië", Wetenschap, volume 284, nummer 5412, DOI:. 10,1126 / science.284.5412.243, pagina's 243-244: Door die maatregel , Nehlig het team vinden, de hersenactiviteit van de dieren gegeven cafeïne steeg in hersengebieden die betrokken zijn bij de motoriek, stemming en wakker zijn.


Referentie:

awakeness

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wakkerheid. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 129 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wakkerheid door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 19353 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden