"weg met de feeën" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

weg met de feeën

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Dit bericht ontbreekt etymologische informatie. Als u bekend bent met de oorsprong van deze term zijn, kunt u deze toevoegen aan de pagina, zoals hier beschreven.


Adjectief:

Bijvoeglijk naamwoord weg met de feeën (comparative weg met de feeën, overtreffende trap meeste weg met de feeën) (idiomatische) Om niet niet alles wat er te zijn, beetje gek te zijn. 2000, Peter Watt, Cry van de Wulp, Nu, ik weet het verhaal is weg met de feeën, maar hij was een lichaam produceert en ik neem hem mee naar het bureau om de rechercheurs te praten. 2001, Finola Moorhead, Duisternis Meer Zichtbaar, Dat was zo belachelijk ik lachte. Een glimlach zou poëtische persona Alison's te kraken, zodat ze keek ernstig. Ze legde haar magere hand op haar wang als een dame schrijver in een foto met ogen die oppervlakken kunnen doordringen. Ze was zeker weg met de feeën. 2005, Ben Wright en Michael Patrick Shiels Goede Bounces en Bad Lies, Hobday was wild, gek, en helemaal weg met de feeën.


Referentie:

away with the fairies

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding weg met de feeën. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 229 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding weg met de feeën door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 19378 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden