"de baby van de familie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de baby van de familie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

de baby van de familie (meervoud baby's van het gezin) Het jongste lid van een direct familielid. Een lid van een direct familielid die zich gedraagt ​​als, of wordt behandeld alsof ze het jongste lid van een familie. Een volwassen lid van een directe familie die wordt behandeld door anderen in het gezin, in het bijzonder de ouders, alsof ze een kind was.


Referentie:

baby of the family

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de baby van de familie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 223 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de baby van de familie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 19944 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden