"bad boy" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bad boy

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Dit bericht ontbreekt etymologische informatie. Als u bekend bent met de oorsprong van deze term zijn, kunt u deze toevoegen aan de pagina, zoals hier beschreven.


Naamwoord:

slechte jongen (meervoud bad boys) andere gebruikte dan als een idioom: zie slecht, jongen. Een man wiens rebelse karakter maakt hem aantrekkelijk voor vrouwen. (Bespreek (+) deze zin) (jargon) Een mannelijke crimineel. (Figuurlijk, jargon) Een ongewenst taak. Laten we deze slechte jongen gedaan! (Jargon) Een krachtige en indrukwekkende product of voorwerp. 1949 november-december, Floyd E. Low, "Houd dat toonhoogte UP!", De Instrumentalist, volume 4, Vereniging voor de Bevordering van Instrumental Music, pagina 38: Veel schoolmuziek leraren en bestuurders zijn niet primair klarinettisten en, weinig van weten de subtiele fijne kneepjes van deze "bad boy" van instrumenten, kan weinig meer dan de vingerzetting te onderwijzen. 1988, Schrijvers Forum, nummer 14-17, Universiteit van Colorado in Colorado Springs: hij kreunde als hij draaide zijn arm over zijn hoofd om de groef om de juiste wiel te volgen goed, "als deze slechte jongen verbindt daar, dan kan het ' t is een licht. " 1992 16 november "De krachtcentrale 220: Hier vandaag. Morgen meer. ", InfoWorld, volume 14, pagina 137: Dus is het niet tijd die je nam deze slechte jongen voor een proefrit?


Referentie:

bad boy

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bad boy. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bad boy vindt u hieronder:

1.bad
2.bad apple
3.bad bank
4.bad beat
5.bad boek
6.bad boy
7.bad egg
8.bad form
9.bad guy
10.bad kimono
11.bad luck
12.bad off
13.Bad stoel
14.Bad Thing
15.bad tijd
16.bad van lef
17.bad van reuzel
18.bada bing bada boom
19.Badaga
20.Badajoz
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 746 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bad boy door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 20482 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden