"bad egg" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bad egg

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

slechte ei (meervoud slechte eieren) (idiomatische) Iemand wiens gedrag is verwerpelijk of onverantwoord; een schurkenstaat 1906, Horatio Alger, Joe het Hotel Boy, "recht Dat's!" doorgesluisd de krantenjongen die de politieman had gebracht. "Ik zie hem doen de truc grap een minit geleden!" "Dit is een complot tegen mij!" fumed de oplichter. "Dat Feller is een slechte ei!" ging op de krantenverkoper. "Zijn naam is Bill Butts. Hij heeft een gladde één, hij is. Hits de gaaien land sterk, hij doet!" 1914, Edgar Rice Burroughs, De Mucker, ik heb een vrij slechte ei, Byrne, voor een groot aantal jaren geweest; maar, door George! Ik ben er nog niet helemaal verrot. 1990, John Updike, Rabbit at Rest, "Mijn zoon had een drugsprobleem en huurde een slechte ei als chief accountant ..."


Anagrammen:

zakken


Referentie:

bad egg

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bad egg. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bad egg vindt u hieronder:

1.bad
2.bad apple
3.bad bank
4.bad beat
5.bad boek
6.bad boy
7.bad egg
8.bad form
9.bad guy
10.bad kimono
11.bad luck
12.bad off
13.Bad stoel
14.Bad Thing
15.bad tijd
16.bad van lef
17.bad van reuzel
18.bada bing bada boom
19.Badaga
20.Badajoz
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 209 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bad egg door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 20487 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden