"platvloerse taal uitslaan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

platvloerse taal uitslaan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

slechte taal Vloeken. 2013 juni 14, Sam Leith, "Waar de diepe voldoet aan het profane", The Guardian Weekly, volume 189, nummer 1, pagina 37: Schelden betekent niet alleen wat we nu begrijpen door "vieze woorden". Het is verstrengeld, in de sociale en taalkundige geschiedenis, met de andere soort van vloeken: geloften en eden. Overweeg voor een ogenblik de oorsprong van bijna elk woord dat we hebben voor slechte taal - "godslastering", "vervloekt", "eden" en "vloeken" zelf.


Referentie:

bad language

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding platvloerse taal uitslaan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 230 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding platvloerse taal uitslaan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 20499 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden