"bad off" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bad off

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

arm


Adjectief:

Adjectief slecht uit (vergelijkende slechter af, superlatief slechtst af) In ongelukkige omstandigheden, vooral met financiële moeilijkheden. 1934, James Thomas Farrell, Studs Lonigan: A Trilogy Bestaande Jong Lonigan, The Young Manhood van Studs Lonigan, en de dag des oordeels, pagina 287 Maar ik heb altijd tot deze conclusie gekomen. Het maakt niet uit hoe slecht je af bent, er is altijd iemand in een slechtere boot. 1975, Grover Maxwell, Robert Milford Anderson, Inductie, Probability, en Vormsel, pagina 126 Aangezien beide modi zijn even slecht uit, lijkt het erop dat we net zo goed geadviseerd om hypothetisch-inductieve redenering omarmen in al zijn volheid 1985, Walker Percy Lewis A. Lawson, Victor A. Kramer, Gesprekken met Walker Percy, pagina 111 Wie is slechter af? Deze arme man die wanhopig neurotische om het punt van geheugenverlies, en dwalen in en uit fuga's, zo slecht af als hij was? Of de zogenaamde goed aangepast, productieve zaken, enzovoort, die klinisch gezond door dezelfde normen?


Referentie:

bad off

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bad off. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bad off vindt u hieronder:

1.bad
2.bad apple
3.bad bank
4.bad beat
5.bad boek
6.bad boy
7.bad egg
8.bad form
9.bad guy
10.bad kimono
11.bad luck
12.bad off
13.Bad stoel
14.Bad Thing
15.bad tijd
16.bad van lef
17.bad van reuzel
18.bada bing bada boom
19.Badaga
20.Badajoz
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 83 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bad off door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 20509 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden