"bail" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bail

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

bail


Engels Uitspraak:

bail


Naamwoord:


Etymologie

(Frans) Baillé een emmer, emmer; verlenen (Late Latijn) bacula, verkleinwoord van


Definitie

Bacca een soort schip. Verlenen Bac.]

Een emmer of scoop gebruikt in bail water uit een boot. (Verouderde) De borgtocht van een kano ... gemaakt van een menselijke schedel. Capt. Cook.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Bailed (tegenwoordig deelwoord & verbaal substantief bail .; (Oude Franse) bailler te geven, om te leveren, uit (Latijn) bajulare last te dragen, te houden in hechtenis, uit bajulus 1. Om te leveren;. vrij te geven ( verouderde) Ne niemand was er om haar te redden, ne niemand Spenser borgtocht.. 2. (wet) (a) vrij te stellen, of te leveren tegen arrestatie, of uit de gevangenis, op de onderneming van een andere persoon of personen die hij of zij zal verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk zijn, op een bepaalde dag en plaats, van de persoon gered. Opmerking: Het woord wordt toegepast op de magistraat of de borg De magistraat bails (maar geeft toe op borgtocht is commoner) een man toen hij bevrijdt. hem van arrestatie of gevangenisstraf op obligatie gegeven met zekerheden. De borgstelling borgtocht van een persoon wanneer hij betrekt zijn vrijlating uit de arrestatie door het geven van obligaties voor zijn uiterlijk. Blackstone. (b) te leveren, als de goederen in vertrouwen, om een ​​bijzondere object of doel, op een contract, expliciet of impliciet, dat het vertrouwen getrouw zullen worden uitgevoerd aan de zijde van de bewaarnemer of persoon toevertrouwd; zoals, om doek borgtocht om een ​​op maat te worden gemaakt in een kledingstuk; goederen borgtocht aan een drager. Blackstone. Kent. BAIL (vervolg) Bail, zelfstandig naamwoord; (Oude Franse) borgtocht voogd, beheerder, van (Latijnse) bajulus. Zie Bail te leveren.


Definitie

1. Om de lade; om te dippen en te gooien; - Meestal met out; zoals, om water bail out van een boot. Emmers ... om bail out van het water. Capt. J. Smith.

2. Om dip of laadt water uit; - Vaak met naar volledigheid te uiten; als, om een ​​boot te redden. Door de hulp van een kleine emmer en onze hoeden gered we haar uit. Zelden Hoge Dana, Jr.

v. [(Oude Franse) bailler te geven, om te leveren, uit (Latijn) bajulare last te dragen, blijven in hechtenis, uit bajulus

1. Om te leveren; loslaten. (Verouderde) Ne niemand was er om haar te redden, ne niemand op borgtocht. Spenser.

2. (wet) (a) vrij te stellen, of te leveren tegen arrestatie, of uit de gevangenis, op de onderneming van een andere persoon of personen die hij of zij verantwoordelijk is voor het uiterlijk zal zijn, op een bepaalde dag en plaats, van de persoon gered.

Opmerking: Het woord wordt toegepast op de magistraat of de borg. De magistraat bails (maar geeft toe op borgtocht is commoner) een man toen hij bevrijdt hem van arrestatie of gevangenisstraf op obligatie gegeven met zekerheden. De borgstelling borgtocht een persoon wanneer hij betrekt zijn vrijlating uit de arrestatie door het geven van obligaties voor zijn uiterlijk. Blackstone. (B) te leveren, als de goederen in vertrouwen, om een ​​bijzondere object of doel, op een contract, expliciet of impliciet, dat het vertrouwen getrouw zullen worden uitgevoerd aan de zijde van de bewaarnemer of persoon toevertrouwd; zoals, om doek borgtocht om een ​​op maat te worden gemaakt in een kledingstuk; goederen borgtocht aan een drager. Blackstone. Kent.

BAIL (vervolg) Bail, zelfstandig naamwoord

1. Bewaring; houden. (Verouderde) Silly Faunus nu binnen hun borgtocht. Spenser.

2. (wet) (a) De persoon of personen die de vrijlating van een gevangene uit de bewaring van de officier te schaffen, of uit gevangenschap, door zich zeker voor zijn verschijning in de rechtbank. De borgtocht moet reëel, substantieel lijfeigenen. Blackstone. A. en B. waren borgtocht tot de arrestatie in een pak op de wet. Kent.

(B) De zekerheid gegeven voor de verschijning van een gevangene om zijn vrijlating te verkrijgen van de voogdij van de officier; zo, de man is op borgtocht; borgtocht gaan voor iemand. Overmatige borgtocht moeten niet worden verplicht. Blackstone.Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) Beyl; verlenen (Deens) BOILE een buiging, ring, hoepel, (Zweedse) Bögel, BYGEL, en (IJslandse) Beyla bult, zwelling, verwant aan (Engels) buigen voor buigen.


Definitie

1. De gebogen handvat van een waterkoker, een emmer, of soortgelijke vaartuig, meestal beweegbare. Forby.

2. Een halve hoepel voor de ondersteuning van de cover van het wagen van een vervoerder, luifel van een boot, enz.Naamwoord:


Etymologie

(Oude Franse) borgtocht, baille. Zie Bailey .


Definitie

1. (Meestal pl.) Een lijn van palissaden die als een buiten defensie. [Ook geschreven Bayle.] (Verouderde)

2. De buitenste muur van een feodaal kasteel. Vandaar: De ruimte ingesloten door hem; de voorhof. Holinshed.

3. Een bepaalde grens binnen een bos. [Engeland]

4. Een afdeling voor het stallen van een open stal.

5. (Cricket) De top of cross stuk (of een van de twee kruis stuks) van het wicket.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bail. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bail vindt u hieronder:

1.Bai
2.Baianism
3.baiao
4.Baical keppeltje
5.baicaleine
6.baicalin
7.baigne
8.Baiji
9.baijiu
10.Baikal
11.Baikonur
12.bail
13.bail out
14.bail out op
15.bailable
16.baile
17.Bailey brug
18.baileychlore
19.Baileys
20.Bailie
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 174 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bail door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 14 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 20711 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden