"bang weg" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bang weg

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

(Constant en irritant talk): bang op


Werkwoord:

bang weg (derde persoon enkelvoud tegenwoordige pony weg, onvoltooid deelwoord bonzen weg, onvoltooid verleden deelwoord sloeg afstand) (idiomatische, intransitief) stakingsrecht of herhaaldelijk getroffen bang weg op de drums (idiomatische, intransitief) onvermoeibaar Ik werk ve is bonzen weg bij het essay voor leeftijden, maar het is nog steeds niet klaar. (Idiomatische, intransitief) voortdurend en irritant praten (over) Mijn ouders houden bonzen weg bij me om harder te studeren.


Referentie:

bang away

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bang weg. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 38 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bang weg door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 21365 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden