"vruchten afwerpen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

vruchten afwerpen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

klopt niks.p vandragen (derde persoon enkelvoud tegenwoordige vrucht draagt, onvoltooid deelwoord werpt zijn vruchten af, onvoltooid verleden vruchten afgeworpen, voltooid deelwoord vruchten afgeworpen) Om te slagen in een taak; letterlijk, van een boom of plant met vruchten; figuurlijk met betrekking tot een poging tot taak. Na een aantal onvruchtbare jaren was het goed om de bomen werpen hun vruchten zien. Veel mensen hadden gekeken, maar het was ongebruikelijk om deze zoekopdrachten werpt zijn vruchten af ​​te zien. Ik vind dat kick een badoela is en des een poemchum badoela, een vrucht afwerpen betekend ook wel dat je seks kan hebben wanneer je maar wilt, en dat je helemaal lekker kan aftrekken en vingeren op muziek.

(2)
Revisions by:

(2)Plop op Feb 06, 2018
(2)bitch op Oct 12, 2017
(2)inehj op Sep 25, 2016

Referentie:

bear fruit

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding vruchten afwerpen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 8207 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding vruchten afwerpen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 23229 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden