"bisectarian" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bisectarian

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

bi- + sektarische


Adjectief:

Adjectief bisectarian (comparative bisectarian superlative bisectarian) Met betrekking tot sektarisme over precies twee sekten. 1972, Noord-Ierland: Hoorzittingen, Ninety-tweede congres, tweede zitting, 28 februari en 29 en 1 maart 1972, uitg. Amerikaanse Congres, Huis Commissie buitenlandse zaken, Subcommissie Europa, de VS Govt. Afdrukken. Off., Pag. 546: De Noord-Ierse Partij van de Arbeid, bisectarian en van 1945 zet zich in voor partitioneren, is een uitzondering op de oppositie typische karakter geweest. 1991, Leila Tarazi Fawaz, Fida Nasrallah, en Nadim Shehadi, staat en maatschappij in Libanon, publ. Centrum voor Libanese Studies, Tufts University, ISBN 9781870552233, pag. 31: De bisectarian prisma neiging niet alleen degraderen naar de zorgen en belangen van de andere sekten onbeduidende rol, maar ook om te zorgen dat de soennieten en maronitische leiders maar al te bewust van elkaar, verzorgd door dezelfde token te exclusivistische zijn en een of andere manier af te schaffen uit bekijk het bestaan ​​van andere sekten, christelijke en islamitische gelijk. 2006 Bing West, "What Lies Ahead" in "overhandigen Uit een oorlog, Verzendt uit Irak," Slate, 25 mei 2006: Met de Amerikaanse troepen trekken naar beneden en een bisectarian regering opkomende in Bagdad, hebben de "mainstream" rejectionisten verloren hun beweegredenen.


Referentie:

bisectarian

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bisectarian. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bisectarian vindt u hieronder:

1.bis
2.bis sleutel
3.bis-
4.bisa antilopen
5.bisaboleen
6.bisaccate
7.bisacodyl
8.bisacrylamide
9.bisadduct
10.bisagre
11.bisalkene
12.bisalkoxide
13.bisallene
14.bisallylic
15.bisamide
16.bisammonium
17.bisamrat
18.bisamspitsmuis
19.bisaryl
20.bisarylated
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 37 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bisectarian door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 27555 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden