"uitdoe" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uitdoe

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

uitdoe andere gebruikt dan als een idioom: zie vlek, uit. (Overgankelijk) Om te verdoezelen. De maan uitgewist de zon en al donker was. 1892, James Yoxall, hoofdstuk 5, The Lonely Piramide: De woestijn storm reed in haar kracht; de reizigers lag onder de beheersing van de viel Simoom. Brullende, springen, het opspringen, de storm raasde over de zwervers, verdrinking en uitwissen van hun formulieren met zandige schuim. (Overgankelijk) Om te ontcijferen te maken; uit te wissen. 1886, Robert Louis Stevenson, Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde Vanaf het moment dat hij het huis in Soho op de ochtend van de moord had verlaten, werd hij gewoon uitgewist; en geleidelijk aan, naarmate de tijd trok op, Mr. Utterson begon te herstellen van de hotness van zijn alarm, en om meer bij stil te groeien met zichzelf.


Referentie:

blot out

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uitdoe. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 154 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uitdoe door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29022 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden