"blubbo" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

blubbo

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

blubber + -o


Synoniemen:

fatass fatso butterball vette chunker obeast fatfuck


Naamwoord:

blubbo (meervoud blubbos) (jargon, pejoratief) een overgewicht of obesitas persoon. 1985, Dee Matthews, Allan Zullo, Bruce M. Nash, The u kunt het doen! kinderen dieet Bob, vijftien, verloor £ 15 en was £ 25 uit zijn doel: Ik heb de namen genoemd als "fatso" en "blubbo" en dat wordt me echt gek. 1989, Marguerite Kelly, Katy Kelly, de moeder almanak II, Volume 2 U bestudeert het samen een keer per week om te helpen hem te zien de valkuilen, maar niet boos toen hij bezwijkt aan wat onze kudde liefdevol noemt een "blubbo aanval." Het is gebonden aan gebeuren. 1997, David Cody Weiss, Bobbi JG Weiss, Goede switch, slechte schakelaar, pagina 109 "Kijk uit, blubbo!" neergeschoten Salem. 2004, Fred Grandinetti, Popeye: een geïllustreerde cultuurhistorie, pagina 308 POPEYE Ik ben rechten achter ya, blubbo!


Referentie:

blubbo

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding blubbo. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke blubbo vindt u hieronder:

1.blub
2.blubberfest
3.blubbering
4.blubberless
5.blubberlike
6.blubberous
7.blubbery
8.blubbo
9.blucher
10.bludge
11.bludgeon
12.bludgeoner
13.bludgeoning
14.blue chamber
15.blue chip
16.blue devils
17.Blue Fox
18.blue grass
19.Blue Gum
20.blue heeler
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 181 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding blubbo door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29129 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden