"bludge" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bludge

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Backformation uit bludger.


Synoniemen:

(Eenvoudig werk): doddle


Naamwoord:

bludge (ontelbaar) (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) De handeling van bludging. 2007, Anne Barry, Spelen met Vuur, pagina 136, Een vriend bood hem een ​​baan werken als klusjesman in zijn tapijtfabriek - een heer Fix-it. Effectief uit de bludge en weer op de rails. (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) Gemakkelijk werk. 1997, Wendy Morgan, Kritische Geletterdheid in de Klas: De kunst van het mogelijke, pagina 145, Oh, mijn naam is Gecko en ik dacht dat de hele unit was een bludge, soms is het pas echt saai. Maar zoals ik al zei ik kon gewoon in slaap vallen en laat mijn groepsleden al het werk doen. En nog steeds bijna voorbij. 2011, Irini Savvides, Sky Benen, ongenummerde pagina, 'Serieus, je hebt schaap op school?' Ik zei. 'Ja, hopen van kinderen hier doen Ag. Denk dat het is een grote bludge, zoals drama. '


Werkwoord:

bludge (derde persoon enkelvoud tegenwoordige bludges, onvoltooid deelwoord bludging, onvoltooid verleden deelwoord bludged) (Australië, verouderd, jargon) Om te leven van de verdiensten van een prostituee. (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) Om niet te verdienen iemands houden, om te leven van iemand anders of uit welzijn wanneer men zou kunnen werken. (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) Om zijn verantwoordelijkheden te voorkomen; over te laten aan anderen om taken die men verwacht te presteren voeren. 1999, Tony Shillitoe, Joy Ride, pagina 64, de tweede afgelopen donderdag in de eerste termijn van Jaar Negen, Jason en ik bludged school voor de eerste keer samen. Het was niet de eerste keer dat Jason's. Hij bludged de school regelmatig, maar ik heb nooit gebruikt om dagen te missen tenzij ik was echt ziek. 2002, Donald vriend, Anne Gray (redacteur), de dagboeken van Donald Friend, Volume 1, pagina 343, Een van de puinhoop verplegers had consequent bludged op de rest van ons de hele dag. (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) niets doen, inactief te zijn, vooral als er werk aan de winkel. 1967, Nieuw-Zeeland Huis van Afgevaardigden, de parlementaire debatten, pagina 3164, We hadden het lid voor Piako zeggen zo recent als vorig jaar, toen het omgaan met sociale uitkeringen en neemt toe, "Ik voel mezelf dat als we weerbare mannen en vrouwen wie zou bludge en trek het pensioen, is er iets mis "1998, Marion Halligan, Rosanne Fitzgibbon, De gave van het verhaal:. Drie decennia van UQP korte verhalen, pagina 96, nu krijg je weer die er zijn en je bludge! Ik wil niet te zien wie werkt, OK? Ik wil niet aan een pick-assen, geen hamers, of niets te zien. . 2004, John Smyth, Robert Hattam, et al, 'afhaken' Drifting Off, worden uitgesloten: Becoming Iemand Zonder School, pagina 53, ik bedoel, school als een baan. Als je voor het werken krijg je je kwaliteiten; als je je uren te werken krijg je je geld. Maar als je bludge, je geen geld te krijgen; als je bludge u geen cijfers te krijgen. Dat is iets dat ik wist niet dat toen ik jong was. (Australië, Nieuw-Zeeland, jargon) Om enig voordeel te nemen en geven er niets voor terug. Kan ik bludge een sigaret uit je? 1983, Max Harris, The Unknown Grote Australische en andere psychobiographical portretten, pagina 105, Gabriel was een klassiek Beuker. Hij was een drop-out in de zeer moderne zin van het woord. De Rossettis waren allesbehalve goed bij kas. Solid oude broer William hield de show op de weg. Gabriel bludged op het gezin. Hij bludged op zijn makkers. 2004, Gillian Cowlishaw, Blackfellas, Whitefellas, en de verborgen Injuries van Race, pagina 135, nu een volwassene met zijn eigen familie, deze man is zich bewust van de verschillende normen onder zijn kinderen het witte vrienden geworden, en dat de blanken vaak zien delen als bludging.


Anagrammen:

bugled puilden


Referentie:

bludge

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bludge. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bludge vindt u hieronder:

1.blub
2.blubberfest
3.blubbering
4.blubberless
5.blubberlike
6.blubberous
7.blubbery
8.blubbo
9.blucher
10.bludge
11.bludgeon
12.bludgeoner
13.bludgeoning
14.blue chamber
15.blue chip
16.blue devils
17.Blue Fox
18.blue grass
19.Blue Gum
20.blue heeler
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 205 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bludge door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29131 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden